Beszarsz Blog

Álhírek minden mennyiségben. Csak erős idegzetűeknek.

Megintallunkvazze Blog

Nincs megjeleníthető elem

Rákgyógyító a galambürülék

2008.01.31. 07:25 - Szafi01

Címkék: rák orvoslás gyógyászat álhírek

Columbia, USA - Különös felfedezésre jutottak a Columbiai Egyetem diákjai egyik kutatási projektjük során. Eredetileg a Supersize Me című film sikerén felbuzdulva teszteltek különböző típusú étrendeket, hogy melyek váltanak ki a filmben látottakhoz hasonló hatást.

A végzős hallgatók kísérlete alapján biztosan kijelenthető, hogy akár a reform ételek is halálosak lehetnek, ha mértéktelenül fogyasztják őket. A kutatás egyik mellék eredménye azonban szenzációval szolgált az orvostudománynak.

A galamb guano olyan anyagokat tartalmaz, amelyek rákot gyógyíthatnak. A tökéletes eredmény eléréséhez egyelőre naponta háromszor kell adagolni. Az egyetem sajtótájékoztatóján a projektvezető nem tért ki annak részleteire, hogy miként jutottak erre a felfedezésre, de mivel nem akadt újabb önkéntes a további tesztelésre, egyelőre a rákkutatásnak ez az ága zsákutcába ért.

Önkéntesek jelentkezését várja az egyetem a honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszarok.blog.hu/api/trackback/id/tr26319074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrM · http://internetalon.hu 2008.01.31. 08:27:24

Persze...
És a rákosok ürüléke pedig galambokat gyógyít.

Ez is lenne ekkora hír, nem?

aTony 2008.01.31. 09:15:39

Tények!
1. Légy rákos!
2. Egyél galambguanót!

Következtetések
A falusi (kisváros, község, a lényeg minnél kevesebben legyenek) lakók rákozási mutatói nagyobbaknak kell lenniük mint a nagyvárosban (ahol a sok-sok rákgyógyító alapagyagot gyártó, mozgásukban nem korlátolt bioüzemek vannak) mert a felszáradó és a levegőben terjedő porban megtalálható hatóagyagok folyamatos kontroll gyógyulást tesznek lehetővé. Ebből is következik, ha (a rákosok) kiköltöznek a vidéki (várostól messze) lévő településekre, meg fognak halni.

p.s.:" Én értek a tudományhoz"

sityu · http://www.sit.yu 2008.01.31. 09:53:01

csak azt nem tudom, hogy rákospalotán mennyi a galamb?

a hatóanyagot viszont igen: nátrium-guanát

;)

u.i.: a tudományhó' énisénisénis!
u.i.2: hun áll a rákozási nagymutató?

Diggy · http://internetalon.hu 2008.01.31. 22:21:53

Valószínűleg folyami rákot gyógyít a galambszar:-)
Mert daganatot biztosan nem.
Egyébként az acél is rákgyógyító. Ügyes sebész kezében...


süti beállítások módosítása