Beszarsz Blog

Álhírek minden mennyiségben. Csak erős idegzetűeknek.

Megintallunkvazze Blog

Nincs megjeleníthető elem

Jövőre többet fogunk fizetni!

2008.02.07. 08:40 - Szafi01

Címkék: infláció népszavazás álhírek

Veres János pénzügyminiszter bejelentette: jövőre többet kell fizetni. A hír nagy felzúdulást keltett, szélsőjobboldali csoportok demonstrációkat kezdeményeztek a Batthyány örökmécsesnél és a Kossuth téren. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és letartóztatta Tomcatet.

Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya kérdésünkre elmondta, Tomcat előbb-utóbb úgyis csinált volna valami közmegbotránkoztatót, így őrizetbe vételét bajmegelőzésként is felfoghatjuk.

Szijjártó Péter, a Fidesz sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: 1998 és 2002 között ilyen nem történhetett és ebből is látszik, hogy a kormány folyamatosan hazudik. Kilátásba helyezte továbbá, hogy a Fidesz népszavazást fog kezdeményezni a témában.

Az MDF részéről Dávid Ibolya távollétében Herényi Károly nyilatkozott. Szerintük ez a népszavazási kampány része és ismét mindkét nagy párt a szavazók manipulálására használja fel a középnzeket, míg a gazdaság alapvető kérdésével, hogy mi okból kell jövőre többet fizetni, nem foglalkozik senki. Egyben kijelentette, az MDF továbbra sem vesz részt ebben a kampányban.

Az SzDSz-es Kóka János egy stop jelből átalakított vörös csillagot tartott a kezében és úgy mondta: a Kádár rendszer legnagyobb hazugságai a mai napig jelen vannak mindazon területeken, amelyekből az állam nem vonult ki. Ilyen az egészségügy és ilyen az infláció is. Az inflációt piaci alapokra kell helyezni és minimalizálni kell az állam szerepét, így lehet csak hosszú távon kikerülni az évről évre emelkedő árak csapdájából.

A bejegyzés trackback címe:

https://beszarok.blog.hu/api/trackback/id/tr55329008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása